A rămas fără prieteni pe Facebook după o postare jignitoare: „Cine m-ajută să car mobila?“

Există nesimţiţi, nesimțiți ordinari şi apoi există Robert Acrişor. Acesta părea un român normal, care stătea 8 ore pe Facebook, mai posta un comentariu rasist sau un „Hai Steaua“, dar nu exagera. Totul s-a năruit când a sărit calul și a publicat un mesaj absolut jignitor la adresa prietenilor săi: „Prieteni, m-am mutat! Cine m-ajută să car mobila?“.

„Am crezut că este un tip cu care te poți înțelege. E libertate de expresie, poți să scrii orice, de la lămâile care vindecă cancerul la cinci sfaturi de la Arsenie Boca pentru un sex reușit. Dar nu-ți bați joc de cei din jurul tău“, a declarat Mihai R., un fost prieten al lui Robert, care a decis în urma mesajului să facă o plângere la poliție pentru hărțuire.

Robert nu a rămas fără prieteni doar pe Facebook, ci și în viața reală. Prietena sa de trei ani l-a părăsit. „Nu poți să trăiești cu un om care cerșește mila publicului. Am acceptat că mă mai bătea, am acceptat că are penisul foarte mic, dar peste unele lucruri nu pot să trec“, a spus aceasta.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

3 ianuarie 2023 11:00
Citește mai mult despre: mobila prieteni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult