Premieră absolută în lumea sexului! Un bărbat român a devenit primul din istorie care și-a pierdut virginitatea, în ciuda faptului că obișnuiește să poarte vestă și pălărie în public. Cum a reușit asta, ne povestește chiar el.

hipster_vesta_palarie.jpg
"Nu-mi vine să cred că nimeni nu s-a gândit la această soluție, în atâtea mii de ani de evoluție. A trebuit să vin eu, un român amărât, virgin la 35 de ani, să dau peste cap toate calculele și să dau speranțe tuturor bărbaților cu vestă și pălărie. Nu a fost ușor, probabil e vorba de o sclipire de geniu care vine o dată-n viață. Și a fost atât de simplu. Tot ce a trebuit să fac a fost să-mi dau jos vesta și pălăria. După numai câteva ore, o viață întreagă de virginitate și frustrare s-a dus pe apa sâmbetei", a explicat Victor R.

Gestul acestuia a dat idei și altor categorii de bărbați pe care vestimentația nefericită i-a menținut virgini până la vârste înaintate, precum cei care poartă maiou, tricou cu guler în V sau doar cu guler, șapca invers sau într-o parte, sau doar șapcă, geci asemănătoare pungilor de gunoi, pantaloni trei sferturi, sandale cu șosete, orice de camuflaj, chică sau păr facial sub formă de cioc.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Thursday, 26.02.2015 20:38 Monden

National Cinematografic