Accident oribil în clubul Fratelli. O piţipoancă a reclamat la OPC că a plecat acasă cu un sărac

Încă un accident groaznic într-unul din cluburile din capitala României. O tânără de 22 de ani, studentă la științe politice a plecat ieri seară din club cu un sărac autentic, suferind ireparabile daune emoționale. Tânăra, Alin P., originară din Neamț, a reclamat clubul la OPC.

„La dans, sub luminile alea, trăsesem și niște fond de ten pe nas, n-aveam cum să-mi dau seama. Am început să mă îngrijorez când am văzut că plecăm cu mașina spre Berceni, am zis că poate stă la vile pe-acolo. Speranțe deșarte, omul stătea într-un bloc comunist, construit prin 1970. Mi-a zis să vorbesc încet, să nu țip, că-i bat vecinii în țeavă. Cum să vă zic, în ce sărăcie trăia omul, avea doar o singură baie la apartament”, a povestit Alina P. inspectorilor OPC.

Aceștia au deschis imediat o anchetă pentru a se afla cum a putut un sărac să pătrundă în Fratelii și, mai ales, cum a ajuns neobservat pe ringul de dans. „Trebuie să fi fost un om extrem de dibaci, până și barmanii de-aici arată ca niște oameni normali, nu ca unii luați de pe gârlă”, a concluziona Ioan Terpaci, inspector OPC. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

6 noiembrie 2017 19:18
Citește mai mult despre: pitipoanca sarac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult