Adelin Petrișor și Cristian Zărescu, singurii care mai transmit din Vama Veche

După incidentele violente de zilele trecute, singurii reporteri care mai transmit din Vama Veche sunt Adelin Petrișor și Cristian Zărescu. Ei își asumă riscuri imense, dar nu vor să plece din zona de conflict deoarece datoria de a informa publicul este mai importantă. “Românii trebuie să știe ce se întâmplă aici”, a declarat în direct Adelin Petrișor, în timp ce o sticlă goală de Jack Daniels îi trecea pe lângă ureche.

Reporterul Realitatea TV Cristian Zărescu povestește că a asistat în Vama Veche la scene incredibile. În timp ce se deplasau către singura shaormerie decentă din stațiune, el și operatorul lui au fost atacați de un grup de vamaioți, care le-au cerut țigări și zece mii de lei, ca să-și ia și ei o bere.

Zărescu mai spune că vamaioții trăiesc în condiții de neimaginat. Ei locuiesc la cort, nu au apă curentă și fac focul pe nisip. “E mai rău ca în Libia”, povestește uimit reporterul. “Singura diferență e că pe-aici nu sunt virgine.”

Zărescu și Petrișor au asistat la scene de o violență rară pe plaja din Vama Veche. Ei spun că două grupuri de tineri s-au bătut toată noaptea trecută lângă un camping improvizat. “Se pare că a fost o reglare de corturi”, a explicat Cristian Zărescu.

În timp ce unii au venit la mare să bea și să se bată, alții își văd însă de treaba lor. Este și cazul unui student din Brăila pe care l-am surprins stând la soare și citind Vamaiotul, de Dostoievski.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
3 mai 2011 04:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult