Afișul Electric Castle are atât de multe trupe încât e folosit la consult oftalmologic

Organizatorii Electric Castle încearcă să-și șteargă imaginea de festival pentru moși, că tot vine, probabil Iggy Pop acolo și au conceput un afiș pervers, care-i va alunga pe vârstnici. Au pus atâtea trupe pe afiș cu litere atât de mici că multe dintre ele sunt deja folosite de medicii oftalmologi pentru verificări.

„Este și mult mai eficient, că o parte din ăștia cu experiență în controale la ochi știu deja pe de rost panoul ăla clasic și citesc ce e acolo din memorie, că știu cam pe unde sunt. Așa, dacă văd acolo Spirnitz Etno Punkers sau ce trupe or mai fi pe rândul de jos n-au de unde să știe de ele”, a explicat ochioticianul Decebal Popescu, de la Catedra de Oftalmologie a Universității Carol Davila din București.

Surse bine informate spun că pe ultimul rând sunt trupele și artiștii ăia de care nu a auzit nimeni, ceea ce înseamnă că te poți lăuda după festival că ești poate singurul care a văzut trupa aia în România, alături de tehnicianul de sunet, dar ăla nu se laudă cu așa ceva.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 aprilie 2023 15:22
Citește mai mult despre: Electric Castle mosi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult