Scene de o violenţă tulburătoare pe principala arteră rutieră a Capitalei, sub privirile trecătorilor îngroziţi. O femeie, probabil sub influenţa drogurilor, era să provoace mai multe accidente rutiere, pentru că îşi cicălea soţul, aflat la volan, cu o inconştienţă totală.cicalit_trafic.jpg

Femeia s-a montat în primele 30 de minute, până a atins paroxismul şi au ieşit pe Barbu Văcărescu. Martorii spun că un poliţist de la rutieră a asistat impasibil şi nu a intervenit nici măcar când femeia îi spunea şoferului: “Tu ce eşti, mă? Bărbat sau căcat?” la semaforul de la Ştefan cel Mare.

"Era turbată, zici că avea tobă de-aia zgomotoasă la gură. O auzeam de la 4 maşini distanţă cum îl bălăcărea. Că n-a scos căţelul, că a lăsat uşa deschisă la baie, că nu s-a şters cu prosopul care trebuia, că a uitat că-i spusese ea cu 2 luni înainte că în ziua aia trebuia s-o ducă la Ikea şi tot aşa. Era complet lipsit de apărare”, spune un şofer care a asistat la violenţe.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 04.10.2019 18:59 Monden

National Cinematografic