Andi Moisescu, prins de Olivia Steer cu o șaormă: „O țineam pentru Bartoș!”

Urlet cumplit în locuința familiei Moisescu-Steer, după ce Olivia a găsit într-un sertar o șaormă amestec vită-pui cu extra sos de usturoi. Interpelat pe un ton agresiv, Andi a negat că ar fi șaorma lui și i-a spus Oliviei că o ține pentru Bartoș, care e de mai mult timp la regim și mănâncă pe furiș. Evident Olivia nu a înghițit această minciună și păcatul contra veganismului a fost aspru pedepsit. 

În consecință, Andi nu mai are voie să meargă la Românii au talent, ci va participa de acasă, din bucătărie, de unde Olivia îl poate supraveghea. Surse din anturajul restrâns al lui Andi Moisescu spun că oricum Andi n-ar fi putut veni la emisiune plin de vânătăi de la ghionturile și dosurile de palmă pe care i le aplică regulat Olivia.

”Andi a fost pus pe o dietă severă doar cu kale și caju înmuiat în lapte de migdale, ca să se detoxifice de la șaormele mâncate pe ascuns. Nu poate participa la evenimente mondene din cauza riscului ridicat de a consuma produse de origine animală și de a intra în contact cu vaccinați”, a transmis Olivia.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
15 februarie 2021 18:19
Citește mai mult despre: Andi Moisescu olivia steer Romanii au talent

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult