Andrei Pleşu, pentru prima oară sătul! “Sunt sătul să aştept noul sezon Las Fierbinţi”

Nu eşti niciodată prea trecut prin viaţă ca să experimentezi o senzaţie nouă! Potrivit unor apropiaţi, Andrei Pleşu s-a simţit recent, pentru prima oară în viaţă, sătul.

“Stăteam pe canapea, butonând telecomanda, şi am simţit cum m-a cuprins aşa, o stare de plinătate a fiinţei. ‘Maestre, ce-i cu mine, mi-a plesnit un vas de sânge?’, l-am întrebat pe Liiceanu, iar el m-a lămurit: ‘Andrei, cred că aşa se simte când eşti sătul’”, a povestit Pleşu, distrându-se pe seama propriei ipohondrii.

“Eram sătul, dar mi-era, totuşi foame. De ce aş putea fi sătul, dacă încă mi-e poftă de nişte măduvioare untoase, presărate cu usturoi frecat tâlhăreşte cu sare?”, continuă intelectualul.

“Atunci am avut o revelaţie. Sunt sătul până-n gât, dar nu de clapon umplut cu castane sau de caltaboş boieresc, ci sătul să aştept noul sezon al serialului meu preferat, Las Fierbinţi”, a glumit Pleşu, urmărind cu atenţie câteva cuptoare în care se rotisau jumătăţi de oaie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 septembrie 2016 17:09

Alte articole

Vezi mai mult