Averea designerului Issey Miyake va fi împărțită între Yakoyu Kutawa și Yama Tapwla

Decizie controversată la Tokio, unde celebrul designer Issey Miyake a trecut în neființă, după o lungă suferință la teorbă și mai multe operații nereușite la clavicord. Rudele îndurerate au descoperit la prima citire a testamentului că designerul și-a lăsat toți banii, toate casele și mai ales toate blănurile de raton coreean controversaților oameni de afaceri Yakoyu Kutawa și Yama Tapwla.

Bănuiți de apartenență la temuta Yakuza, Yakoyu Kutawa și Yama Tapwla și-au început cariera într-un sat minuscul de pe coasta de sud a insulei Kuroshima, cu o tonetă de fructe la care vindeau cumshots. Au progresat rapid pe scara socială, devenind șefi de clan și co-proprietari la clubul de noapte Clitorama din Shinjuku.

”Evident, bănuim că Issey Miyake a fost constrâns de Yakoyu Kutawa și Yama Tapwla să le lase averea. Nu promitem nimic, dar până la finalul zilei cineva o să fie legat cu cătușe cu puf roz de un pat cu grilaj din fier forjat”, promite procurorul districtual din Yokohama, celebra Sugykuru Futemaru.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
10 august 2022 10:36
Citește mai mult despre: designer japonia Tokio

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult