Batman în România? Un bețiv stă de 3 zile cu capul în jos la o terasă din Vama Veche

Dezbatere intensă printre mai mulți vamaioți, în preajma unui bețiv care stă de 3 zile cu capul în jos pe o terasă din Vama Veche. Uneori mai ațipește, alteori mormâie lucruri neinteligibile, dar poziția cu capul în jos și-o menține constant, spre uimirea celor care trec pe lângă el.

Iar remarca unui bărbat perspicace, ”Bă, ăsta e Batman!”, a stârnit dezbateri intense printre cei aflați în Vama Veche. Unii chiar s-au apucat să caute batmobilul, atât de convinși sunt că bărbatul care stă cu capul în jos este Batman. ”Sunt însă câteva mii de mașini în Vama Veche în perioada asta, e greu să-l găsim, dar sunt sigur că e pe aici pe undeva”, este convins un vamaiot.

Sunt, bineînțeles, și persoane care nu cred că au de-a face cu Batman. ”Dacă ar fi așa, ar însemna că doar eu l-am văzut pe Batman prin Vamă de câteva zeci de ori”, spune un sceptic. ”Ca să nu mai zic că uneori am văzut și câte doi-trei așa-ziși Batmani deodată, ceea ce e imposibil, pentru că Batman e numai unul. La o adică, și eu mă pot transforma într-un astfel de Batman.”

Scris de Calin
1 mai 2018 09:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult