Dezamăgire cruntă pentru Biana Drăgușanu. Plecată într-o mini-vacanță în Vama Veche, celebra asistentă TV s-a declarat iritată de stațiune, scriind pe Facebook că nu va mai trece niciodată pe-acolo. Deși oficial spune că o deranjează mizeria din Vamă, adevăratul motiv este cu totul altul.

bianca dezamagita de vama veche.jpg Bianca a rămas șocată când a aflat că în Vama Veche nimeni nu vrea să plătească pentru sex, așa cum e ea obișnuită. ”Nu credeam că mai există oameni atât de înapoiați în România, care să facă sex fără bani. Și nici măcar n-am cerut mult, mi-am adaptat tariful prețurilor din Vama Veche. Dar degeaba, oamenii de aici m-au refuzat fără să stea pe gânduri”, s-a plâns Bianca unei apropiate.

O altă nemulțumire a Biancăi Drăgușanu este că în Vama Veche sunt foarte mulți bărboși. ”Nici măcar la plajă nu sunt în siguranță, dacă mă ating de vreunul risc să mă sparg. Iar să fax sex cu un bărbos ar fi ca și cum mi-aș căuta-o cu lumânarea. Urăsc Vama Veche!”, a adăugat Bianca.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 23.07.2014 15:17 Monden

National Cinematografic