Bucureştiul sare în ajutorul Chişinăului! Dacă au nevoie de un primar comunist care ştie moldoveneşte, le dăm noi

Oricât de tulbure ar fi mediul politic basarabean, Chişinăul nu va rămâne fără primar multă vreme! O spune populaţia Bucureştiului, unde milioane de oameni sunt hotărâţi să facă un gest nobil şi să renunţe la propriul primar în favoarea fraţilor de peste Prut.

“Am auzit că e mare nevoie la Chişinău de un primar cu năravuri comunistoide, care ştie şi olecuţă moldoveneşte, le are cu muzica populară, ştiţi cum le place lor acolo”, spune Decebal Popescu, cetăţean preocupat. “Păi avem noi primarul perfect, o doamnă de toată isprava, şi chiar ne putem lipsi de ea, că aici şi-a cam făcut treaba.”

Dacă şi comunitatea din ţara vecină e de acord cu oferta, primarul în cauză va fi ambalat într-o cutie frumoasă de carton şi expediat de urgenţă peste Prut. Cu toate astea, nu toţi moldovenii par încântaţi de ofertă. “Eu le recomand colegilor de la Chişinău să aibă grijă, că bucureştenii nu prea fac cadouri. Să verifice mai ales istoricul primarului respectiv, dar şi politica de returnare”, a comentat un specialist în primari.

Scris de Vasile
20 iunie 2018 16:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult