Bucuria studenţilor! Pe timpul verii, bila de pe ASE se mută la Vama Veche

Celebra bilă de pe ASE va domicilia, pe timpul verii, şi la Vama Veche! Studenţii celebrei instituţii din Piaţa Romană au amplasat în această dimineaţă o replică a bilei în vârful unui local celebru din Vamă, asigurându-se astfel că nicio tânără petrecăreaţă nu va pleca de la mare fără cel puţin o amintire plăcută.

În cadrul taberei de montare a bilei, studenţii au avut grijă să răspândească pliante prin care i-au informat pe ceilalţi vamaioţi privind riscul de prăbuşire a sferei metalice. “E o problemă foarte serioasă. Anii trecuţi au fost câteva fete care… ştiţi voi… n-au cunoscut pe cine trebuie în Vamă. Dacă se repetă situaţia şi ne trezim cu ditamai bila rostogolindu-se pe plajă, dărâmând umbrelele şi strivindu-ne ochelarii de soare?”, şi-a exprimat îngrijorarea un tânăr folkist.

Alţi locuitori din Vamă sunt însă mai optimişti. “Considerăm că bila va spori turismul pe meleagurile noastre. Oamenii identifică deja prezenţa unei bile pe o clădire cu femeile frumoase şi destupate la minte! Mai mult decât atât, funcţionează şi ca paratrăsnet”, a declarat un arhitect îngropat pe jumătate în nisip.

Scris de Vasile
18 iunie 2016 08:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult