Bun de plată! Bețiv din Vamă, adus de apă pe locul de plajă de 200 de lei din Mamaia

Cel mai ghinionist român al ultimelor zile este un bețiv din Vama Veche, care a avut într-o noapte neinspirația să se culce e la malul mării, că voia să prindă și el răsăritul. Bețivul a fost luat de apă și curenții l-au purtat până în cel mai prost loc posibil: locul de plajă din Mamaia care se închiriază cu 200 de lei.

Imediat ce s-a trezit, bețivul a fost încercuit de angajații plajei private și anunțat că are de plătit 400 de lei. Se pare că el s-ar fi întors de mai multe ori în timp ce dormea și a ocupat astfel două locuri de plajă, nu unul singur.

Și de parcă asta nu era suficient, la fața locului au apărut și niște polițiști care l-au amendat pe bețiv cu 1.500 de lei, pe motiv că s-ar fi pișat în mare. Lucru pe care bețivul n-a avut cum să-l conteste, mai ales că fuseseră martori la gest toți turiștii aflați pe plajă, plus că avea și pantalonii uzi.

Așa că, în loc să fie investiți în băutură, 1.900 de lei au ajuns să fie plătiți de bețiv pentru amendă și taxă de plajă. Asta i-a adus bețivului o durere de cap mai cruntă decât a avut el vreodată – și a avut multe la viața lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 iulie 2022 08:38
Citește mai mult despre: bețiv mamaia plaja Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult