Bunăstare. În loc de pungă cu pungi un român are o pușculiță cu pușculițe

Dacă unii români apelează la metode disperate și ajung inclusiv să trimită mesaje în spațiu ca să împrumute 100 de lei până la salariu, alții își trăiesc finalurile de lună fără nicio grijă. Este cazul reputatului cetățean Decebal Popescu, care nu doar că nu are nevoie să împrumute, ci și rămâne cu bani chiar și după finalurile de lună.

Secretul lui este că folosește Round Up de la ING. ”L-am activat acum câteva luni, direct din Home’Bank, și acum la fiecare plată cu cardul și cu telefonul pun niște bani deoparte. Așa că acum în loc de pungă cu pungi am pușculiță cu pușculițe. Și-am și destui bani în cont, bineînțeles”, exultă Decebal Popescu.

Dacă pe final de lună prietenii evitau să-i mai răspundă la telefon, de frică să nu le ceară 100 de lei până la salariu, acum lucrurile stau cu totul altfel. ”Nu doar că-mi răspund toți la telefon”, spune Decebal Popescu, ”dar acum îi împrumut eu pe ei. Dacă e vreunul la nevoie, îi dau o pușculiță din pușculița mea cu pușculițe. Dar îi și învăț cum e cu Round Up-ul de la ING.”

Advertisement

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 noiembrie 2020 10:54
Citește mai mult despre: bani salariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult