Bunul samaritean! Un român le pune perne sub cap beţivilor care dorm pe plajă în Vamă

În Vama Veche a apărut un adevărat înger, care are grijă de bețivii care au fost mult prea istoviți pentru a mai ajunge în cameră și au adormit pe plajă. Este vorba de un bărbat poreclit ”bunul samaritean”, care în fiecare dimineață le pune perne sub cap bețivilor de pe plajă.

”Este incredibil cu câtă grijă le pune perna sub cap, ca nu cumva să-i trezească”, povestește un martor. ”Umblă la el și cu câteva umbreluțe, pe care le înfige în nisip în caz că bețivul doarme în soare. La final le lasă și câte două țigări, să aibă pentru când se trezesc. Probabil le-ar lăsa și câte-o bere, doar că riscă să se încălzească până se trezește bețivul. Un adevărat înger!”

Bunul samaritean este un om extrem de tăcut și refuză să vorbească despre motivele pentru care are grijă de bețivii din Vamă. Legenda spune însă că bărbatul obișnuia să le facă bețivilor care dormeau pe plajă poze și să râdă de ei, până când Dumnezeu i-a apărut în vis și l-a certat pentru gesturile sale. De atunci omul s-a pocăit și acum încearcă să compenseze cumpoate el mai bine răutatea cu care trata bețivii înainte.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 iulie 2020 06:07
Citește mai mult despre: Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult