Ca-n Anglia victoriană. Intelectual surprins consumând opiu la Festivalul Enescu

Incredibil, drogurile au ajuns chiar și la Festivalul George Enescu! Un intelectual prezent la concertul Orchestrei Gewandhaus din Leipzig a fost arestat după ce a fost surprins de jandarmi în timp ce consuma opiu. Redăm mai jos comunicatul DIICOT.

„La data de 05.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui intelectual, prins în flagrant în timp ce consuma opiu.

Acesta a introdus substanța interzisă în Ateneul Român ascunsă în joben. La un control ulterior, a fost găsită o altă cantitate importantă de opiu ascunsă în bastonul pe care inculpatul îl avea asupra sa.

Astăzi a fost să sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
6 septembrie 2023 07:52
Citește mai mult despre: droguri Festivalul Enescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult