Credeați că berea din Centrul Vechi nu putea deveni mai fierbinte? Ei bine, patronul unui local din cunoscutul cartier de fițe bucureștean a venit cu o inovație menită să dea peste cap toate trendurile în materie de bere caldă, și anume berea la ceaun.

bere_la_ceaun.jpg “Mi-a venit ideea la un eveniment organizat de doamna Firea, unde s-a servit gulaș la ceaun. Am primit un castron, am gustat și mi-am fript groaznic limba și buzele. Acela a fost momentul în care am avut revelația care m-a făcut să-mi dau seama cum putem servi berea caldă și mai caldă decât este”, spune Geo Lemandroi, patron de birt în Centrul Vechi.

Acesta este extrem de mulțumit de feedback-ul clienților nemulțumiți. “Am ajuns la un procent de 98% de bere trimisă înapoi la bar, ceea ce ne confirmă că berea este deranjant de fierbinte, exact așa cum ne place să o servim”, spune acesta.

Localurile au însă câteva impedimente din cauza noii modalități de a încălzi berea. “Pentru că lucrăm cu foc deschis, avem nevoie de mai multe aprobări de la ISU, dar când vedem atâția clienți vizibil supărați, parcă nici nu mai contează”, a mai adăugat Geo Lemandroi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Friday, 14.07.2017 20:37 Monden

National Cinematografic