Cristi Boureanu dovedeşte încă o dată că e un familist adevărat! Recent, acesta s-a hotărât să-şi ia în serios datoria de tată, apelând chiar şi la metode neortodoxe pentru a-şi supraveghea fiica adolescentă. Ca să ştie tot timpul unde este aceasta şi cu ce se mai ocupă, deputatul ar fi “combinat-o” chiar şi pe una dintre colegele de clasă ale acesteia.

boureanu_prietena_noua.jpg Potrivit ziarelor de scandal, Boureanu îi vrea tot binele fetei sale, motiv pentru care s-a integrat în cercul ei de prietene apropiate. “Adolescenţa e o perioadă tulbure, fetele riscă să cadă în tot felul de capcane, ar putea fi oricând seduse de gherţoi cu bani, de politicieni slinoşi. N-aş suporta s-o văd pe fata mea într-o asemenea ipostază”, a declarat politicianul slinos, ţinând-o tandru de mână pe colega de vârstă neprecizată a fiicei sale.

Întrebat dacă nu cumva a mers prea departe cu parenting-ul, Boureanu a refuzat să ofere alte declaraţii şi s-a urcat împreună cu noua sa parteneră în vehiculul proprietate personală, o dubă inscripţionată “Bomboane gratis”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 13.09.2016 18:47 Monden

National Cinematografic