Ca să ştie tot timpul ce face fiica lui, Boureanu s-a combinat cu una dintre colegele ei de clasă

Cristi Boureanu dovedeşte încă o dată că e un familist adevărat! Recent, acesta s-a hotărât să-şi ia în serios datoria de tată, apelând chiar şi la metode neortodoxe pentru a-şi supraveghea fiica adolescentă. Ca să ştie tot timpul unde este aceasta şi cu ce se mai ocupă, deputatul ar fi “combinat-o” chiar şi pe una dintre colegele de clasă ale acesteia.

Potrivit ziarelor de scandal, Boureanu îi vrea tot binele fetei sale, motiv pentru care s-a integrat în cercul ei de prietene apropiate. “Adolescenţa e o perioadă tulbure, fetele riscă să cadă în tot felul de capcane, ar putea fi oricând seduse de gherţoi cu bani, de politicieni slinoşi. N-aş suporta s-o văd pe fata mea într-o asemenea ipostază”, a declarat politicianul slinos, ţinând-o tandru de mână pe colega de vârstă neprecizată a fiicei sale.

Întrebat dacă nu cumva a mers prea departe cu parenting-ul, Boureanu a refuzat să ofere alte declaraţii şi s-a urcat împreună cu noua sa parteneră în vehiculul proprietate personală, o dubă inscripţionată “Bomboane gratis”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 septembrie 2016 18:47
Citește mai mult despre: boureanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult