Când se îmbată cu amicii, Cătălin Măruţă urlă la masă “Aduceţi o lupă, ca să ni le măsurăm”

Chiar dacă pare greu de crezut, Cătălin Măruţă are momente în care îşi face de cap cu prietenii săi, alături de care ajunge de multe ori să consume cantităţi impresionante de alcool. Şi, la fel ca în oricare alt grup de masculi care ajung să bea suficient alcool, se ajunge invitabil în punctul în care cineva propune să se stabilească prin măsurare cine o are mai mare.

Numai că, dacă de regulă propunerea asta este introdusă cu expresia “Mai lipiţi o masă, că vrem să ni le măsurăm!”, Cătălin Măruţă le strică tuturor amicilor cheful, el obişnuind să urle către chelner “Aduceţi o lupă şi un milimetru, că vrem să ni le măsurăm!”. În timp ce amicii lui nu ştiu pe unde să se mai ascundă, toate celelalte persoane din bar izbucnesc în hohote de râs.

Chelnerii au cam început însă să se sature de Măruţă, spunând că au numai probleme din cauza lui. “După ce urlă că vrea o lupă ca să şi-o măsoare, de fiecare dată când se duce la baie e buluc, toată lumea aleargă peste mese ca să-l vadă la pisoar. Ca să nu mai zic că, de fiecare dată când vrea să se pişe, agasează clientele, cerându-le o pensetă, ca să-şi ţină puţulica”, se plânge un chelner al localului preferat al lui Cătălin Măruţă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
20 iunie 2013 16:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult