Câștigătorul Chefi la cuțite va trebui să se căsătorească cu Scărlătescu

Clipe de coșmar în platoul Chefi la cuțite. Producătorii emisiunii i-au anunțat pe concurenți că învingătorul va fi obligat să se căsătorească cu Scărlătescu, unul din greii juriului. Se pare că ediția din această seară va fi una de non-combat total și probabil toți concurenții vor greși înadins rețetele, ca să scape de asemenea blestem.

Se pare că inclusiv Ștefan, care fusese curtat de Elena să intre în echipa ei pentru finală, a renunțat la idee, de teamă să n-ajungă în brațele lui Scărlătescu. Există surse din platoul Chefi la cuțite că e vorba de o răzbunare pentru că Ștefan trădează echipa albastră și doar așa poate fi obligat să iasă din concurs. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au răzbunat astfel pentru faza creată de Sorin Bontea.

Ediția Chefi la cuțite de anul acesta va rămâne în istorie ca una horror, nu doar pentru că a apărut Scărlătescu atât de des la televizor, îngrozind copiii mici și făcând gravidele să avorteze de la șoc. Ci și pentru că învingătorul devine soțul lui Scărlătescu, deci va fi obligat să gătească pentru el, să-i spele vasele și mai ales să-i suporte figura zi de zi, lucru care ar băga în depresie chiar și un călău.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 iunie 2021 19:58
Citește mai mult despre: Scărlătescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult