Șansă unică pentru 20 de pensionari vioi din România, care s-ar putea umple de bani și de glorie, exact ca idolul lor Alexandru Arșinel. Canalul Disney Senior, care transmite emisiuni și seriale pentru oameni în vârstă, organizează un casting internațional pentru viitorul lor serial „Gardienii Farmaciei”.

gardienii-farmaciei.jpg

„Este un serial bazat pe filmul Gardienii Galaxiei, care a avut un imens succes la box-office și în rândul fanilor. Acesta va spune povestea lui Petrică Quill, un pensionar care este răpit de extratereștri la coadă la compensate și are o serie de aventuri în Galaxie împreună cu alți pensionari care sunt și ei pe-acolo că s-au pierdut, sau au plecat cu căruciorul spre o piață mai bună, în Alpha Centauri, unde sunt roșii de la țărani autentici, de pe planete naturale, nu de-alea teraformate”, a explicat unul din producătorii emisiunii.

Încă nu se știe în ce farmacii se vor face filmările, cu excepția bătăliei finale, care va avea loc la farmacia Tei, unde e coadă tot timpul. „Vom folosit sute de efecte speciale și mii de flacoane de Revulsin”.

SUPER OFERTĂ BLACK FRIDAY 2018 WOW!

Vineri, 16 noiembrie e primul Black Friday pe TNR! La fiecare articol citit vei primi GARANTAT de două ori mai mult conţinut!

Scris de Eftimie | Friday, 09.11.2018 11:54 Monden

National Cinematografic