Ce romantic! De Valentine’s Day Godină îşi va surprinde soţia cu o friptură de alpaca

Ssst! Georgiana nu ştie nimic! Cine ar fi crezut că Marian Godină, fost poliţist, e o fire atât de romantică? Acesta ne-a dezvăluit că pregătirile pentru Valentine’s Day de anul ăsta sunt aproape finalizate. Marian o va impresiona pe Georgiana cu o friptură de alpaca la cuptor, dar şi nişte burgeri de alpaca, despre care a auzit că sunt foarte sănătoşi, n-au colesterol şi au multe proteine, excelente pentru o fată atentă cu silueta lui.

“Ideea să cumpărăm o alpaca a fost într-adevăr a Georgianei, dar imediat ce am cărat capra asta numită alpaca prima oară pe scări am remarcat ce pufoasă e, ca un miel, numai bună de pus la cuptor cu nişte rozmarin, cuişoare şi o mână de sare roz grunjoasă de Himalaya”, spune Marian Godină.

Marian nu a lăsat nimic la întâmplare. L-a sunat pe Chef Scărlătescu, să se consulte cu el asupra metodei de gătit alpaca. Scărlătescu i-a spus s-o ţină la cuptor la foc mic cam o oră la fiecare kilogram. “O voi găti peste noapte, să nu vadă Georgiana ce fac. Nu vreau să-i stric surpriza”, spune Godină, încântat de ideea lui.

“Abia aştept să-i văd chipul iubitei mele soţii când o să-i servesc alpaca pe o tavă mare, înconjurată cu bulgur cu şofran, cum am văzut eu pe Youtube”, a mai spus Marian.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
12 februarie 2019 15:09
Citește mai mult despre: alpaca friptură Marian Godină Valentine's Day

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult