Nu e chiar “Balena albastră”, dar e un joc distractiv care face furori printre tinerii bucureşteni! Prin cartierele Capitalei, tot mai mulţi adolescenţi se leagă la ochi, intră pe prima uşă pe care o nimeresc şi trebuie să ghicească, doar după miros şi pipăit, dacă e farmacie, casă de pariuri sau, eventual, Mega Image.

farmacie_sau_pariuri.jpg
“E super marfă, menuţule”, zice Samuel, un licean din sectorul 3 care abia aşteaptă să se joace din nou. “Ieri am ghicit 3 farmacii după mirosul de dezinfectant şi naftalină. La pariuri mi-am dat seama că am ajuns fiindcă se auzeau plânsete şi înjurături. Pe a treia am gherlit-o, eu am zis că e Mega, dar era tot o casă de pariuri în care mânca un băiat crenvurşti cu pâine.”

Singura capcană a jocului, spun tinerii care îl practică, e că uneori poţi nimeri într-o scară de bloc, unde toate mirosurile sunt amestecate. “Atunci trebuie să iei jocul de la capăt. Din fericire, cam toate blocurile au interfoane acum, aşa că în majoritatea cartierelor efectiv n-ai cum să intri altundeva decât la pastile, la pariuri sau la parizer.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 14.02.2018 17:09 Monden

National Cinematografic