Umilință totală pentru mai mulți hipsteri care au vrut să se dea excentrici în Vama Veche. La mai bine de o săptămână de când festivalul Untold s-a încheiat, hipsterii încă purtau la încheietură brățara de acces, dar hipsterismul lor a fost efectiv spulberat după ce pe plajă a apărut purtătorul unei brățări de la ultimul concert ”Cenaclul Flacăra”, care a avut loc stadionul din Ploiești în 1985.

bratara_cenaclul_flacara.jpg De jenă, hipsterii și-au ascuns imediat brățările de la Untold, recunoscându-i astfel superioritatea hipsterului cu brățară de la ”Cenaclul Flacăra”. ”O astfel de brățară reprezintă pentru un hipster ceea ce o coroană reprezintă pentru un rege”, a recunoscut cu invidie Jon Ivașcu, unul din hipsterii umiliți. ”Aș da orice să o port măcar o zi, să fiu «king for a day», cum se spune.”

Brățara cu ”Cenaclul Flacăra” nu este singura cu care hipsterul senior se poate lăuda. El are acasă o adevărată colecție de brățări unicat, printre piesle de rezistență regăsindu-se brățara de la un concert Adrian Daminescu din 1987, una de la festivalul Mamaia din 1991 sau chiar o brățară moștenită de la bunicul său, de la primul concert al Andei Adam, din 1947.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 12.08.2015 19:55 Monden

National Cinematografic