Cercetătorii britanici au descoperit că Adam şi Eva s-au cunoscut pe un site de dating

Descoperire uluitoare făcută de cercetătorii britanici: Adam şi Eva s-au cunoscut prin intermediul unui site de dating. Cercetătorii susţin că au găsit aproape intacte profilurile celor doi, inclusiv câteva poze prin care Adam şi Eva sperau să atragă atenţia celorlalţi utilizatori ai site-ului de dating.

“Adam, de exemplu, a scris în profilul lui că preferă brunetele şi că este interesat doar de prietenie, nu şi de căsătorie. Eva, în schimb, era interesată de o relaţie care să ducă la căsătorie. Şi, se pare, Eva şi-a prelucrat o parte din imagini în Photoshop”, ne-a povestit, amuzat, unul dintre cercetătorii britanici.

Pe lângă profilurile de pe site-ul de dating, cercetătorii britanici susţin că au descoperit multe alte informaţii, care pun într-o nouă lumină relaţia primilor doi oameni din istorie. De exemplu, relaţia lor era sa se termine în prima săptămână, după ce Eva a găsit în dormitorul lui Adam mai multe reviste cu femei goale. N-au lipsit nici scandalurile: Adam nu a recunoscut iniţial primul copil şi a cerut efectuarea unui test de paternitate, conform cercetătorilor britanici.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 noiembrie 2011 16:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult