Cercetătorii confirmă: Toate brichetele din România au fost cumpărate iniţial de aceeaşi persoană

“Împrumutul” de brichete între rude, prieteni sau colegi de redacţie este un fenomen mult mai amplu decât se considera, arată un studiu recent al Universităţii “Decebal” din Popeşti-Leordeni. Potrivit cercetătorilor, absolut toate brichetele aflate în circulaţie în România la momentul actual ar proveni de la o singură persoană, care le-a cumpărat de-a lungul anilor şi a rămas fără ele în circumstanţe variate.

Identificat drept proprietarul iniţial al tuturor brichetelor din România, Vasile (nume modificat pentru protecţia identităţii – n.r.) a declarat cu uimire: “Mi se părea mie că dispar ele! Ştiţi, eu am obiceiul să-mi las bricheta pe masă când merg la toaletă, şi când îmi cere câte un coleg un foc, tind să uit să i-l cer înapoi.”

“Eh, asta e. Nu mă supăr. Bine că nu sunt scumpe”, a adăugat tânărul pe care brichetele l-ar fi costat până acum 13 milioane de dolari, potrivit estimării specialiştilor. Acesta nu a oferit mai multe declaraţii, motivând că trebuie să meargă să îşi cumpere o brichetă. “Pe ultima am lăsat-o pe birou timp de 5 minute, nesupravegheată.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 martie 2013 13:03

Alte articole

Vezi mai mult