CFR Marfă suplimentează garniturile pentru românii care pleacă în Vamă de 1 Mai

CFR Marfă a decis să vină în întâmpinarea românilor care doresc să-şi petreacă mini-vacanţa de 1 Mai în Vama Veche, suplimentând garniturile către litoral.

„CFR Marfă propune turiştilor români o variantă low-cost de transport la mare: vagonul de marfă. În principiu sunt condiţii similare din trenurile inter-regio, dar preţurile sunt mult mai mici. Un alt avantaj e că pe tren nu circulă niciun naş, biletele se iau din gară, iar procedura de îmbarcare e mult mai simplă: călătorii sunt pur şi simplu număraţi şi închişi în vagoane”, declară Decebal Popescu, managerul proiectului 1 Mai Marfă.

Potrivit CFR Marfă, vagoanele sunt foarte spaţioase, iar trenurile nu au opriri, ajungând mereu înaintea tuturor celorlalte trenuri. „Am observat că marii noştri rivali, CFR Călători, se laudă că ar ajunge în mai puţin de 3 ore din Bucureşti la Mangalia. Evident, astea sunt poveşti. Nu o dată trenurile noastre le-au depăşit pe cele de persoane”, a mai declarat Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 aprilie 2013 11:04

Alte articole

Vezi mai mult