Compania americană Youtube spune că nu e de la ei, așa cântă Tudor Chirilă de obicei

În premieră pentru România, o companie americană de tehnologie răspunde public în urma unor sesizări venite din partea utilizatorilor din România. Într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, programatorii de la Youtube neagă orice acuzație și spun că nu au intervenit pe ultima melodie a lui Tudor Chirilă.

„Youtube nu modifică în niciun fel track-ul audio al pieselor încărcate pe platformă, întreaga responsabilitate aparține userilor. Am verificat, și alte melodii ale artistului reclamat sună cam la fel, deci nu e de la noi, e de la el”, se arată în comunicatul companiei.

Youtube a primit zeci de mii de reclamații în ultimele zile că s-a stricat aplicația după ce au ascultat ultima melodie a artistului și au avut impresia că-și bate cineva joc de ei. „Se-auzea foarte distorsionat totul, ca și cum era un tip care se credea în același timp și actor și cântăreț și el era, de fapt, doar trist și un pic beat. Prima dată am crezut că e un clip la mișto”, mărturisește un utilizator Youtube.

Scris de Ef
5 martie 2020 14:03
Citește mai mult despre: Tudor Chirila

Alte articole

Vezi mai mult