Concertul Coldplay, amânat cu o oră. Chris Martin încă n-a terminat şaorma de la Socului

Veşti proaste pentru zecile de fani Coldplay care îşi aşteaptă idolul să îi hipnotizeze cu cele două superşlagăre pentru care e cunoscută formaţia Coldplay!

Potrivit organizatorilor, concertul de pe Arena Naţională se va amâna cu o oră deoarece solistul Chris Martin şi-a luat o şaorma mare de la Socului, stabilimentul aflat chiar în poarta stadionului, fără să ştie exact la ce demers colosal se înhamă.

„De unde era să ştiu că monstruozitatea asta are un kil jumate, din care juma’ de kil doar maioneză”, a specificat Martin, molfăind, mermelind şi eructând de zor ca un hamster supradimensionat care a dat iama în feliile de caisă. „Acu’ dacă am luat-o, trebuie s-o termin, doar n-o să arunc bunătate de şaormă.”

„Am şaorma, stau, nu mai am şaorma, cânt”, l-a parafrazat Martin pe un filosof contemporan.

„Fie vorba între noi, cred că mă descurc să cânt şi cu gura plină, dar s-ar putea să nu fie o experienţă aşa magică”, a adăugat interpretul britanic sau australian sau ce erau Coldplay.

În plus, cel mai probabil, concertul de mâine se anulează cu totul deoarece solistul i-a cerut băiatului de la kebăbărie să îi pună şi doi, trei ardei din ăia mici, adaugă firma de impresariat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
12 iunie 2024 16:26
Citește mai mult despre: arena nationala coldplay saorma Socului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult