La începutul lunii decembrie începe oficial ”perioada aia a anului”, în care colindătorii încep să umble liberi pe străzi și să atace fonic populația. Numai că anul acesta, în sfârșit, cineva a luat măsuri împotriva lor. Este vorba de un bucureștean care a împușcat trei colindători, ca urmare a unei mici, dar fericite confuzii.

colindatori_deschis_sezonul.jpg
”Imediat ce-am auzit la un radio că suntem în decembrie și că s-a deschis oficial sezonul de colinde și colindători, am pus repede mâna pe pușcă și am ieșit la vânătoare de colindători”, a povestit bucureșteanul. ”Și n-a durat mult până am dat de primii colindători: erau trei, tocmai coborau dintr-un autobuz. Am ochit și am tras fără să stau pe gînduri.”
 
La scurt timp după, acesta a fost amendat de polițiști. Asta în condițiile în care vânătorul nici măcar n-a realizat că a comis o faptă ilegală, pentru că nimeni nu i-a reproșat că a tras în colindători. ”Dimpotrivă, toată lumea a început să mă aplaude și să îmi strângă mâna. Păi și atunci de ce am fost amendat, dacă am făcut fericiți atâția oameni?”, și-a exprimat nedumerirea vânătorul de colindători.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 03.12.2015 07:54 Monden

National Cinematografic