La începutul lunii decembrie începe oficial ”perioada aia a anului”, în care colindătorii încep să umble liberi pe străzi și să atace fonic populația. Numai că anul acesta, în sfârșit, cineva a luat măsuri împotriva lor. Este vorba de un bucureștean care a împușcat trei colindători, ca urmare a unei mici, dar fericite confuzii.

colindatori_deschis_sezonul.jpg
”Imediat ce-am auzit la un radio că suntem în decembrie și că s-a deschis oficial sezonul de colinde și colindători, am pus repede mâna pe pușcă și am ieșit la vânătoare de colindători”, a povestit bucureșteanul. ”Și n-a durat mult până am dat de primii colindători: erau trei, tocmai coborau dintr-un autobuz. Am ochit și am tras fără să stau pe gînduri.”
 
La scurt timp după, acesta a fost amendat de polițiști. Asta în condițiile în care vânătorul nici măcar n-a realizat că a comis o faptă ilegală, pentru că nimeni nu i-a reproșat că a tras în colindători. ”Dimpotrivă, toată lumea a început să mă aplaude și să îmi strângă mâna. Păi și atunci de ce am fost amendat, dacă am făcut fericiți atâția oameni?”, și-a exprimat nedumerirea vânătorul de colindători.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 03.12.2015 10:54 Monden

National Cinematografic