Confuzie! Un român a înțeles greșit deschiderea sezonului de colinde și a împușcat trei colindători

La începutul lunii decembrie începe oficial ”perioada aia a anului”, în care colindătorii încep să umble liberi pe străzi și să atace fonic populația. Numai că anul acesta, în sfârșit, cineva a luat măsuri împotriva lor. Este vorba de un bucureștean care a împușcat trei colindători, ca urmare a unei mici, dar fericite confuzii.

”Imediat ce-am auzit la un radio că suntem în decembrie și că s-a deschis oficial sezonul de colinde și colindători, am pus repede mâna pe pușcă și am ieșit la vânătoare de colindători”, a povestit bucureșteanul. ”Și n-a durat mult până am dat de primii colindători: erau trei, tocmai coborau dintr-un autobuz. Am ochit și am tras fără să stau pe gînduri.”

La scurt timp după, acesta a fost amendat de polițiști. Asta în condițiile în care vânătorul nici măcar n-a realizat că a comis o faptă ilegală, pentru că nimeni nu i-a reproșat că a tras în colindători. ”Dimpotrivă, toată lumea a început să mă aplaude și să îmi strângă mâna. Păi și atunci de ce am fost amendat, dacă am făcut fericiți atâția oameni?”, și-a exprimat nedumerirea vânătorul de colindători.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 decembrie 2015 08:54
Citește mai mult despre: colindatori colinde Craciun iarna Sarbatori sezon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult