Cristi Danileț și-a șters postarea anti-droguri, după ce dealerul lui a acceptat să-i vândă marfa la jumate

Dintr-un om încrâncenat, care amenința pe Facebook tinerii pasionați de Electric Castle și Untold, Cristi Danileț a devenit un om extrem de relaxat. Surse de încredere au relatat că judecătorul a fost nervos când a scris postarea anti-droguri doar pentru că dealerul său a crescut prețurile la marijuana fix înainte de cele două festivaluri. Acum, însă, dealerul a acceptat să-i vândă marfa la juma’ de preț lui Danileț, așa că judecătorul și-a șters postarea cu amenințări.

”Înainte de Electric Castle, cererea pentru marijuana a crescut enorm, așa că imediat au crescut și prețurile. Or Cristi Danileț a fost revoltat, el a spus că nu plătește nimic în plus, că el e consumator regulat, nu sezonier, ca ăia de la Electric sau Untold. Dar cum dealerul a ținut la preț, Danileț s-a revoltat pe Facebook, prin postarea aia amenințătoare”, a povestit un apropiat al judecătorului.

Cristi Danileț nu regretă însă postarea de pe Facebook, chiar dacă între timp a șters-o. El este convins că postarea lui i-a speriat pe mulți tineri, ceea ce a dus la scăderea cererii de marijuana și, implicit, a prețului. Oricum, ca să nu îl mai prindă festivaluri importante fără marfă, se pare că Danileț a profitat la maxim de discountul făcut de dealer și și-a făcut provizii serioase de marijuana.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
23 iulie 2018 16:32
Citește mai mult despre: Danileț marijuana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult