Cruzime fără margini! În noul sezon Game of Thrones, R.R. Martin nu omoară personajele, ci le trimite la nunţi cu strigare

Aștepți cu interes să vezi pe cine mai ucide R.R. Martin în noul sezon Game of Thrones? Ghinion! Autorul american are un plan de o cruzime infinit mai mare: își va trimite personajele la nunți românești, unde la va chinui cu manele, dansul pinguinului și celebra strigare prin care se numără banii de la invitați.

”Le va ieși sângele pe nas și urechi de la muzica dată mult prea tare, vor trebui să facă conversații cu rudele de la țară ale mirilor sau chiar să fure mireasa”, a anunțat George R.R. Martin, în timp ce afișa un zâmbet malefic. ”Și în tot acest timp vor trebui să înfulece cantități impresionante de mâncare și să bea fără oprire. Și, neapărat, să aplaude când vine friptura!”

Motivele pentru care R.R. Martin preferă în sezonul actual să-și trimită personajele la nunți cu strigare sunt cât se poate de firești. ”Înainte de toate, și eu am fost victima unei nunți cu strigare și vreau ca și alții să sufere cum am făcut-o eu”, spune americanul. ”Iar apoi, să ucizi un personaj e simplu, durează extrem de puțin, în timp ce o nuntă cu strigare poate ține mult peste 12 ore.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: Game of Thrones nunta

Alte articole

Vezi mai mult