Deși a bifat „Sunt chel“ în Google, un bărbat se plânge că tot primești reclame la Stailer

Ca să scape de reclamele la Stailer, românii iau măsuri dintre cele mai inedite. De exemplu, un bărbat din București le-a trimis celor de la Google poze cu el chel și le-a cerut să nu-i mai livreze reclamă la frizerii. Fără succes, însă: acum nu mai primește sugestii de programare la frizerie, dar în schimb e bombardat cu programări la făcut unghii sau tuns barba – tot prin Stailer.

Sunt chiar și câteva cazuri de români care trăiesc cu impresia că au reclamele blocate pe Stailer, așa că s-au dus la vrăjitoare și le-au rugat să le dezlege și să scape de ele. Dar nici măcar asta n-a funcționat: nu doar că n-au scăpat de reclame, dar le-au contaminat și pe vrăjitoare și acum primesc și ele reclame la Stailer în globurile de cristal.

Câțiva înțelepți ai tehnologiei spun c-ar exista, totuși, o soluție la avalanșa de reclame Stailer. „Dacă îți faci o programare la frizerie sau la cosmetică din aplicația Stailer, n-o să mai primești atât de multă reclamă. Știu că sună paradoxal, dar funcționează“, a explicat un specialist. „Și mai e o teorie, că scapi dacă iei un NFT de la Stailer, dar încă n-am reușit s-o verificăm.“

2 iunie 2022 11:37
Citește mai mult despre: chel google

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult