Din cauza frigului, lui Cabral i s-a făcut mică şi îl jenează la genunchi

Frigul abătut asupra României i-a afectat mai mult decât pe alţii pe românii născuţi în cartierul bucureştean Berceni. Este şi cazul celebrei vedete TV Cabral care, de când cu temperaturile scăzute, o are mult mai mică decât de obicei.

Dacă pe timp de vară şi-o ţine prinsă la ciorap, ca să nu-l incomedeze prea tare la mers, Cabral s-a trezit zilele acestea că abia dacă îi mai ajunge până la genunchi. Ba, mai mult, după ce că îi afectează ego-ul masculin, i se mai şi freacă la mers de rotulă, ceea ce-l incomodează destul de tare.

Spre ruşinea lui, Cabral s-a văzut nevoit să îşi tragă pe sub pantaloni ciorapi cu jartiere, ca să şi-o poată ţine prinsă chiar şi acum, când îi ajunge abia până la genunchi. Marea problemă e că ciorapii cu jartiere nu sunt suficient de rezistenţi şi i se rup la fiecare mişcare mai bruscă, astfel că ajunge să schimbe şi câte patru perechi pe zi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 ianuarie 2014 15:01

Alte articole

Vezi mai mult