După discursul antiromânesc, Orban s-a dus la Profi în Bixad să-și ia salam ieftin

În sfârșit avem răspunsul la întrebarea ”De ce vine premierul Ungariei, Viktor Orban, în România, ca să țină discursuri înflăcărate?”. Nu sunt destui unguri în Ungaria? Acolo nu e umbră, să stea lumea să-l asculte pe obezul premier, cu ticuri de spital psihiatric? Ei bine, se pare că Orban, la fel ca mai toți ungurii care intră în România, venise de fapt să-și umple portbagajul cu mâncare de la noi, că e mai ieftină.

După frazele jignitoare la adresa românilor, rostite la școala de vară a ungurilor din Tușnad, Viktor Orban a continuat să fie nesimțit. S-a dus la Profi Loco din Bixad, unde s-a băgat în față la coadă cu salamul ieftin, adevăratul scop al vizitei sale în România. El a fost văzut de oameni în parcare, unde băga de zor salam la fălcuțele lui grase, direct din portbagaj.

Pe lângă salam la preț bun, Orban a pus mâna și pe două baxuri de zahăr, ca să poată să-i pună nevasta gemurile și dulcețurile în cămară, pentru că în Ungaria zahărul se dă doar pe cartelă și maxim 2 kg/lună de fiecare familie, grație politicilor inteligente ale Guvernului Orban.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 iulie 2023 13:26
Citește mai mult despre: Bixad orban Profi salam Tușnad unguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult