După o noapte în Vamă un tânăr crede că a făcut vampirism: nu suportă lumina şi e foarte palid

Primul caz de vampirism documentat oficial ar putea avea fi chiar în România, după ce weekend-ul trecut un tânăr care a fost în Vama Veche a acuzat că suferă de absolut toate simptomele. Acesta a petrecut cu prietenii până dimineață și acum susține că este vampir.

„Dimineața avea sânge la gură și cerea insistent un Bloody Mary să se dreagă. Nici nu știm cum a ajuns acasă, că inițial știam că s-a culcat într-o criptă. Dimineața umbla cu capul în jos pe acoperiș și se credea liliac, tot striga «sunt Batman, Batman»”, povestestește unul din prietenii „vampirului”. Acesta a povestit că dimineața „vampirul” nu se putea vedea deloc în oglindă iar sătenii din Vamă au venit să-l dea afară cu torțe, furci și crucifixe.

Pe de altă parte, o parte din prietenii treji ai acestuia cred că la mijloc este o explicație mult mai naturală. „Cel mai bine ar fi să nu se mai autodiagnosticheze și să întrebe un medic. Ar putea fi doar un fel de mahmureală avansată, nimic complicat”, a precizat un amic al vampirului din Vamă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 august 2016 11:42
Citește mai mult despre: medic Vama Veche vampir

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult