E Ajunul! Hipsterii merg din uşă în uşă cu colinde obscure de la formaţii de care n-ai auzit

Uită de ler! Hipsterii români au ajuns la apogeu şi chiar în aceste momente umblă prin blocuri, cu sorcove vintage de la bunici şi cântă colinde găsite pe la biblioteca naţională, sau interpretate de formaţii obscure, descoperite pe viniluri prăfuite, căutate prin podurile caselor vechi unde merg ei să facă fotografii alb-negru, pe care le postează pe instagram.

“Au venit la uşă şi au cântat o colindă tibetană. Înainte să cânte au spus că ei sunt vegani, deşi n-am văzut cu ce ar fi relevant. Dar asta n-a fost nimic. A venit unul cu barbă, îmbrăcat cu o plapumă, cu un bucium australian. Nu ştiu dacă chiar a cântat o colindă sau doar luase LSD şi avea un trip mai bizar”, declară Mioara Papuc, gospodină colindată de hipsteri.

Mioara spune că nu ştia că sunt hipsteri şi le-a deschis de milă, crezând că sunt homeleşi şi a vrut să le dea ceva de mâncare. Au fost şi mici incidente. “Un hipster vegan a văzut că au cârnaţi pe masă şi s-a răstit la noi, că de ce nu suntem raw-vegani. În momentul ăla s-a ridicat vărul meu Pandele, care e lumbersexual de la Sighetul Marmaţiei şi i-a luat la bătaie”, explică Mioara Papuc.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 decembrie 2015 16:00
Citește mai mult despre: ajun colinde Craciun hipsteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult