Deschide ușa creștine, s-aduc comunism la tine! E fix genul de colindă stalinistă pe care o cântă rușii acum. Deși pentru restul planetei sărbătorile s-au terminat, nu e valabil și pentru ruși, care îl serbează acum, pe stil vechi. Pare retrograd? Nu se compară cu sistemul lor politic, ei având acum un voievod, cum era la modă prin Europa acum 400 de ani.rusi_costume_paintball.jpg

Rușii spun însă că ei sunt nevoiți să serbeze Crăciunul cu întârziere, pentru că sunt ocupați să invadeze alte țări în perioada Crăciunului normal. O altă diferență e că de Crăciun toată lumea taie porcul, dar rușii taie gazul.

Tradiția rusească e foarte emoționantă. În zorii zilei își pun costumele tradiționale de camuflaj și cagulele și apoi pornesc prin oraș cu Stalingradul, o colindă care începe cu ”Ieși din casă, te predai, ceasul și paltonul dai” și se încheie cu alegeri libere cu un singur partid. Cea mai nasoală colindă e însă Gulagul. Vin 3 colindători ruși și după ce le dai tot ce ai îți dau foc la casă și te trimit în Siberia, la exterminare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 10.01.2016 12:49 Monden

National Cinematografic