E groasă în Vamă! Prin muzică ambientală ei înțeleg Clayderman și Celine Dion

Se anunță o explozie a numărului celor care vor spune că Vama nu mai e ce-a fost. Asta pentru că vestea că terasele din Vamă vor da seara doar muzică ambientală este mult mai dramatică decât pare: mai multe surse au confirmat că prin muzică ambientală ei înțeleg Richard Clayderman și Celine Dion.

”Măsura este draconică, o să-ți stea berea în gât de la muzica aia. Probabil o să fie record de beri nebăute complet de la Clayderman și Celine Dion”, se plânge un vamaiot. ”Am auzit chiar și scenarii mai negre, c-ar vrea să bage Michael Bolton și trupa Taxi în boxe și să ne alunge pe toți din Vamă. Probabil căștile și muzica din telefon vor deveni singura metodă de supraviețuire în Vamă.”

Un risc poate mai mare al muzicii lui Clayderman și Celine Dion este este însă altul. ”O astfel de muzică riscă să atragă hoarde de pensionari de la Techerghiol”, a avertizat reputatul vamaiot Decebal Popescu. ”În câteva zile ne putem trezi cu majoritatea teraselor din Vamă transformate în farmacii, iar la Stuf vor sta la mese doar pensionari care joacă șah.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 iulie 2020 09:07
Citește mai mult despre: Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult