"Tulai, doamne, ce frumoase-s!" Acestea au fost primele cuvinte ale fostului preot Cristian Pomohaci după ce a aflat că a fost caterisit definitiv. Potrivit apropiaţilor, Pomohaci a început să se simtă atras de sexul opus, ba chiar să considere dezagreabile organele copulatoare ale altor bărbaţi - comportament care i-a băgat în ceaţă pe mulţi dintre prietenii săi.

pomo_hetero.jpg
"De când l-au dat afară din preoţie, lui Cristi au început să-i zboare ochii după fete. Nu l-am văzut niciodată aşa, parcă ar fi posedat. Cum Dumnezeu să-ţi placă fiinţele alea? Sunt necurate şi put. Ăsta nu e colegul de seminar de care m-am îndrăgostit", spune pr. Amfilohie Mâşu, fost vecin de chilie al lui Pomohaci pe vremea când cântăreţul studia la Teologie.

"Nici măcar nu şi-a muşcat buza când l-a văzut pe episcop punând mâna pe ciocan ca să pronunţe sentinţa. Nu ştiu ce-aţi făcut cu părintele Pomohaci, dar ăsta nu e el. Mă duc să mă spovedesc în altă parte", a comentat Emanuel zis Cici, enoriaş din Moşuni.

Cristian Pomohaci nu a putut fi contactat pentru declaraţii, deoarece era la agăţat într-un cunoscut club de heterosexuali din localitate.

Scris de Vasile | Saturday, 07.10.2017 23:42 Monden

National Cinematografic