Era de la preoție! Acum c-a fost caterisit definitiv, lui Pomohaci au început să-i placă femeile

„Tulai, doamne, ce frumoase-s!” Acestea au fost primele cuvinte ale fostului preot Cristian Pomohaci după ce a aflat că a fost caterisit definitiv. Potrivit apropiaţilor, Pomohaci a început să se simtă atras de sexul opus, ba chiar să considere dezagreabile organele copulatoare ale altor bărbaţi – comportament care i-a băgat în ceaţă pe mulţi dintre prietenii săi.

„De când l-au dat afară din preoţie, lui Cristi au început să-i zboare ochii după fete. Nu l-am văzut niciodată aşa, parcă ar fi posedat. Cum Dumnezeu să-ţi placă fiinţele alea? Sunt necurate şi put. Ăsta nu e colegul de seminar de care m-am îndrăgostit”, spune pr. Amfilohie Mâşu, fost vecin de chilie al lui Pomohaci pe vremea când cântăreţul studia la Teologie.

„Nici măcar nu şi-a muşcat buza când l-a văzut pe episcop punând mâna pe ciocan ca să pronunţe sentinţa. Nu ştiu ce-aţi făcut cu părintele Pomohaci, dar ăsta nu e el. Mă duc să mă spovedesc în altă parte”, a comentat Emanuel zis Cici, enoriaş din Moşuni.

Cristian Pomohaci nu a putut fi contactat pentru declaraţii, deoarece era la agăţat într-un cunoscut club de heterosexuali din localitate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
8 octombrie 2017 00:42
Citește mai mult despre: caterisit heterosexual Pomohaci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult