Problemele mafioților din PSD nu s-au terminat. Chiar dacă vor abroga sau anula ordonanța penalilor, protestele contra Guvernului Grindeanu vor atinge paroxismul astăzi, când este așteptat în Piața Victoriei însuși Ștefan Hrușcă. Acesta e decis să cânte colinde în fața Palatului Victoria până când Guvernul pleacă, o amenințare fără precedent.hrusca_protest_victoriei.jpg

”Nu cred în Dumnezeu, dar mă tem de Ștefan Hrușcă”, ar fi declarat premierul Grindeanu, care a intrat în panică după amenințarea trimisă de monstrul colindelor. E posibil ca azi să fie și primul protest la care jandarmilor să le fie frică să vină, deși șeful Jandarmeriei spune că nu e vorba de frică, e vorba de scârbă: ”Nimeni sănătos la cap nu poate asculta colindele alea fără s-o ia razna. Mi-e milă de Dragnea și Grindeanu, de data asta au belit-o”, ar fi spus șeful jandarmilor.

Ambasada Canadei, împreună cu Ambasada SUA, văzând că mafioții nu cedează, ar fi decis să-l pună pe Hrușcă într-un avion: ”Suntem nevoiți să recurgem la măsuri extreme. După ce pleacă guvernul de mafioți, Hrușcă va pleca în Siria, unde va colinda până pleacă ISIS”, spune ambasadorul american.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 05.02.2017 10:16 Monden

National Cinematografic