Filmul complet: după ce a luat bătaie de la poliţişti, Boureanu a chemat salvarea, dar l-au bătut şi ăia

Ciudatul caz al lui Cristi Boureanu e departe de a se fi încheiat! La scurt timp după ce televiziunile au prezentat înregistrarea în care acesta primeşte un pumn de la un poliţist, o nouă casetă complică şi mai mult situaţia fostului deputat: imediat după bătaia încasată, Boureanu ar fi chemat salvarea, iar medicul şi brancardierul l-ar fi bătut şi mai tare.


“Domnul Boureanu l-a înjurat pe poliţist şi i-a dat un genunchi în testicule. Nervos, poliţistul i-a dat un croşeu de dreapta şi l-a lăsat lat. Când şi-a revenit, politicianul a sunat la 112, cerând o ambulanţă. A venit un domn doctor, iar domnul Boureanu l-a înjurat şi i-a dat un genunchi în testicule. Nervos, doctorul i-a dat un croşeu de dreapta şi l-a lăsat lat”, povesteşte singurul om cu suficient timp liber încât îi pasă de Boureanu.

“După ce l-a lăsat lat, medicul i-a luat tensiunea şi a chemat brancardierul să-l suie pe targă. Domnul Boureanu s-a trezit şi, încă ameţit, l-a înjurat şi a încercat să-i dea un genunchi în testicule. Nervos, brancardierul l-a legat de targă şi l-a lovit cu furtunul de la perfuzie”, adaugă spectatorul tragicului videoclip.

Cristi Boureanu nu a oferit nicio declaraţie, dar a înjurat câţiva reporteri şi a încercat să le dea un genunchi în testicule.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
16 iunie 2017 17:06
Citește mai mult despre: bataie boureanu politisti salvare

Alte articole

Vezi mai mult