Final de sezon în Vamă. Turiştii rămaşi se vor bate în arenă pentru ultima sticlă de rom din staţiune

Tradiții de închidere de sezon în Vama Veche. Ca în fiecare an, înainte ca ultimii turiști să fie dați afară din hoteluri cu mătura de către patroni, au loc întreceri sportive în arenă, pentru ultimele sticle cu alcool din stațiune.

Lupta se desfășoară după reguli vechi de ani buni. Şoni e pus pe un scaun înalte de salvamar şi face semn cu degetul dacă învingătorul trebuie să-l execute sau nu pe învins. Anul acesta, pentru că nu au avut lei, au dat drumul la doi câini vagabonzi şi la o maimuţă capucin, cu care se pozau turiştii în Costineşti.

Au fost și incidente lipsite de fair-play. Unul din turiști a încercat să ia sticla de rom pusă la bătaie şi să fugă cu ea în mare, dar acolo era Remus Cernea călare pe un căluţ de mare imens şi i-a aruncat cu meduze otrăvitoare în faţă, eliminându-l din luptă.

Anul acesta, Goţiu venise la lupte cu tridentul, dar a fost suspendat din competiţie, pentru că e în incompatibilitate, el fiind senator. Goțiu a ameninţat că se duce în Parlament şi dă o lege să-i dea afară de la servici pe chelnerii care nu l-au lăsat să participe.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 septembrie 2017 20:09
Citește mai mult despre: alcool gladiatori lupte Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult