Eşti pe plajă sau în parc şi ţi se pare ciudat că absolut toţi bărbaţii cară în braţe pepeni enormi? Ei bine, e o iluzie optică! Tot mai mulţi români îşi pictează burţile în verde ca să pară forţoşi şi harnici, iar apoi umblă în bustul gol, reuşind să păcălească până şi cele mai agere priviri ale sexului opus.

pepene_in_brate_plaja.jpg
Chiar şi în pieţe, unde oamenii chiar se duc după pepeni, majoritatea bărbaţilor îşi cară doar propriile burţi vopsite. “Unele sunt foarte realiste, nişte adevărate opere de artă, îţi vine să-ţi înfigi dinţii în ele. Am asistat chiar şi la un eveniment nefericit, când cineva a încercat să-i facă dop unui pepene, să vadă dacă e dulce. De fapt, i-a crestat buricul unui domn mai dolofan care se uita în altă parte!”, povesteşte Armand F., tarabagiu din Obor.

Pe plajele de nudişti din sudul Litoralului, pepenii falşi sunt şi mai convingători, pentru că au chiar şi codiţă. “Totuşi, nu încercaţi să vedeţi dacă sunt copţi răsucind-o de trei ori, până se rupe”, a avertizat un bărbat, mândru nevoie mare de lubeniţa lui rotofeie.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 01.08.2016 19:32 Monden

National Cinematografic