Forţoşi! Tot mai mulţi bărbaţi îşi pictează burţile în verde ca să pară că au un pepene în braţe

Eşti pe plajă sau în parc şi ţi se pare ciudat că absolut toţi bărbaţii cară în braţe pepeni enormi? Ei bine, e o iluzie optică! Tot mai mulţi români îşi pictează burţile în verde ca să pară forţoşi şi harnici, iar apoi umblă în bustul gol, reuşind să păcălească până şi cele mai agere priviri ale sexului opus.

Chiar şi în pieţe, unde oamenii chiar se duc după pepeni, majoritatea bărbaţilor îşi cară doar propriile burţi vopsite. “Unele sunt foarte realiste, nişte adevărate opere de artă, îţi vine să-ţi înfigi dinţii în ele. Am asistat chiar şi la un eveniment nefericit, când cineva a încercat să-i facă dop unui pepene, să vadă dacă e dulce. De fapt, i-a crestat buricul unui domn mai dolofan care se uita în altă parte!”, povesteşte Armand F., tarabagiu din Obor.

Pe plajele de nudişti din sudul Litoralului, pepenii falşi sunt şi mai convingători, pentru că au chiar şi codiţă. “Totuşi, nu încercaţi să vedeţi dacă sunt copţi răsucind-o de trei ori, până se rupe”, a avertizat un bărbat, mândru nevoie mare de lubeniţa lui rotofeie.

Scris de Vasile
1 august 2016 17:08
Citește mai mult despre: burta muschi pepeni vara

Alte articole

Vezi mai mult