Ghinion pentru Boureanu! În reconstituirea incidentului rolul poliţistului va fi jucat de Robocop

Ancheta referitoare la incidentul cu fostul deputat Cristian Boureanu în care acesta a luat somn de la un polițist de circulație este în plină desfășurare. Procurorii au cerut efectuarea unei reconstituiri, cu Boureanu și un polițist, dar cei de la Rutieră au spus că va veni Robocop în locul polițistului în cauză să nu se interpreteze.

„Dacă aduceam tot pe acelați polițist la reconstituire zicea lumea că avem ceva cu Boureanu de-i tot dăm pumni în figură. Așa am zis să aducem un polițist imparțial, pe dl. agent principal Robocop de la secția 3. Acesta are câteva avantaje, la secvența cu prinsul degetelor la ușă nu va păți nimic iar când va da cu pumnul îl extrădează pe Boureanu direct în Bulgaria”, a explicat șeful poliției rutiere București.

Există indicii că după ce Robocop îl va plezni pe Boureanu acesta nu-și va retrage doar plângerea, s-ar putea să se retragă definitiv din existență. Pe de altă parte, există și posibilitatea ca Robocop să acționeze ca-n filmul care l-a făcut celebru și să-l împuște pe Boureanu în penis, ca să nu-l omoare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 iunie 2017 17:06
Citește mai mult despre: boureanu robocop

Alte articole

Vezi mai mult