Giovani Becali lansează un atac dur la adresa celor care transpiră pe caniculă

Impresarul Giovani Becali i-a atacat în termeni duri pe românii care transpiră în aceste zile din cauza caniculei. Ieri, Giovani și-a oprit automobilul luxos într-o stație RATB și a lansat un atac fără precedent la adresa oamenilor care așteptau autobuzul.

“Ce faceți, bă săracilor, v-ați adunat ca oile la umbră? Vedeți, bă, că tot curge transpirația de pe voi! Nici nu pot să mă apropii, că mi se face scârbă. Habar n-aveți ce-nseamnă să fii om. Io azi dimineață m-am trezit, m-am bărberit, m-am dat cu parfum Calvin Klein de 500 de euro.”

Becali nu s-a mulțumit să-i jignească la grămadă pe bucureștenii din stația de autobuz. El s-a dus la fiecare în parte și le-a adresat cuvinte grele, ca să-i pună la punct și să le arate cine-i mafiotul. Primul luat la rost a fost un corporatist scund și îndesat, cu o chelie foarte transpirată din cauza căldurii.

“Ești cel mai corporatist prost!” a strigat Giovani la el. “Păi tu știi ce spun ceilalți corporatiști despre tine? Un drogat, un bețiv, un curvar. Și mai și puți! Uite-te puțin la tine, ești plin de transpirație. Mai fă și tu un duș, măi băiatule. Mi-e și scârbă să vorbesc cu tine. Ptiu!”

Următorul pe listă a fost un bucureștean care mânca o merdenea în așteptarea autobuzului.

“Ia uite-l și pe ăsta, mănâncă de prânz în stația de autobuz. Nici n-ar trebui să mă cobor la nivelul tău. Păi eu iau masa cu Berlusconi, cu Mourinho. Tu cu cine mănânci, mă? Cu transpirații ăștia…”

Scris de TNR
21 iulie 2011 08:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult